Adia basics onmisbaar in iedere garderobe

Basis collectie Adia

Een goede basis. Daar begint het allemaal mee. Dit geldt ook voor outfits, want het is echt een aanrader om een aantal goede basics in je kast te hebben. Vandaag uitgelicht: de fijne basic items van het plus size merk Adia basics.

Adia basic jeans Rome

We beginnen met een prachtige zwarte jeans. Deze jeans heeft een fijne pasvorm door de mooie, hoge, 3 knoops taille. Dus of je nu zit of staat, deze jeans blijft comfortabel. De jeans is heel gemakkelijk te combineren. Doe er eens een hip shirtje op met een lang vest of draag hem met een mooie witte blouse. Alles is mogelijk!

jeans rome Adia

Jasmine singlet

Een basismodel singlet Jasmine is altijd welkom in je garderobe. Dit singlet is gemaakt in een rekbare tricot, dus valt mooi over de heupen en sluit goed aan onder je armen. Een singlet als deze kun je heel gemakkelijk dragen onder een trui of onder een shirtje dat wat doorschijnt. Je kunt hem natuurlijk ook in de zomer combineren met een dun, luchtig vestje voor de ultieme zomer look.

Adia singlet Jasmine

Top Iris

Een basic? Ja zeker. Deze top heeft een v-hals voorzien van kant. De top loopt tot aan de bovenbenen en is dus heel mooi om onder een jurkje te dragen of om eindeloos te combineren met je andere kledingstukken. Zeer geschikt voor verschillende gelegenheden en het geeft je outfit op een simpele manier een extra classy uitstraling.

T-shirt Dahlia

Altijd handig, shirts met een 3/4 mouw. Dit model heeft een diepe hals en is gemaakt van een rekbaar tricot. Geschikt voor de casual look of om onder ander item met korte mouwen te dragen.

Adia T-shirt Dahlia

Blouse Tulip

Dit leuke shirt heeft een voile tricot mouw, wat net weer even een extra effect geeft. Zo’n shirt is leuk voor normaal, maar ook zeer geschikt om onder een mouwloze tuniek of jurk te dragen. Goed voor verschillende looks en dus een echte musthave voor in jouw kast!

Basic item Jersey

Jersey legging

Heb jij nog geen legging in je kast? Of breid je jouw collectie liever wat uit? Kijk dan even naar deze legging van Adia. De legging is tegenwoordig niet meer uit de garderobe weg te denken en altijd handig om te hebben voor onder een jurk of tuniek.

Ben jij nog toe aan een aantal basics om die simpele en tijdloze looks te maken? Denk dan zeker even aan deze artikelen van Adia, want wij kunnen al niet meer zonder. Shop jij ze ook op Mateloos.nl of kom naar de winkel in Amsterdam.