Mat Fashion: de nieuwe collectie voor voorjaar 2019!

Voorjaarscollectie 2019 Mat Fashion

Het is weer zover. De allernieuwste collectie van Mat Fashion is binnen bij Mateloos! Ditmaal voor het voorjaar 2019. En er zitten weer ontzettend veel mooie artikelen bij. Van lange jurken tot comfortabele leggings. Ook liefhebbers van linnen kunnen hun hart ophalen bij deze voorjaarscollectie. Ben je al nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

Mat Fashion staat natuurlijk bekend om hun creatieve collecties. Elke collectie zie je weer ontzettend veel aparte en mooie details terugkomen. Dit maakt het shoppen voor het nieuwe seizoen weer een feestje. Dit in combinatie met de geweldige kwaliteit, maakt dat je jezelf keer op keer kan trakteren op de meest verrassende en luxe eyecatchers van Mat.

Mat Fashion gaat voor denim

Wat we in deze nieuwe collectie terugzien zijn de prachtige denimkleuren. Naast het voorjaar is deze kleur eigenlijk geschikt voor ieder seizoen. Of je nu kiest voor een jurk, blouse of een broek. Met deze items heb je gegarandeerd een geslaagde look.

denim Mat Fashion plus size
Jurk met blouse look 7117029 – Broek van linnen 7112061 – Wijde, lange jurk 7117001

Mini, midi of maxi?

Ben je fan van jurken? Dat zit je sowieso goed bij Mat Fashion. Mini, midi of maxidresses. Er is voor ieder wat wils. Daarnaast heb je natuurlijk ook nog de keuze uit prints, uni’s en heel veel prachtige kleuren. Draag hier sneakers of mooie sandalen onder om je look helemaal af te maken.

Mat Fashion maxi dresses 2019
Jurk met verticale streep 7117034 – Jurk met a-lijn 7117075 – Maxi dress 7117086

Linnen

En dan zijn er nog de linnen items. Want wat draagt er nou fijner dan zo’n linnen kledingstuk van Mat Fashion? De nonchalante pasvorm draagt super comfortabel in combinatie met deze stof. En natuurlijk ook nog keuze uit diverse kleuren. Mat Fashion linnen kleding

En? Ben jij ook helemaal weg van deze nieuwe voorjaarscollectie van Mat? Zorg er dan voor dat je er snel bij bent, want de items vliegen onze webshop uit! Wil je voortaan altijd op de hoogte blijven van alle nieuws en acties bij Mateloos? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief op de site of volg ons op Facebook.