Alembika: een unieke toevoeging aan je zomer 2018 collectie

Alembika zomer 2018 collectie

Waar je in de wintermaanden soms niet verder komt dan een dikke trui, om je te beschermen tegen de kou, is het als het weer warmer wordt tijd om weer groot uit te pakken met je outfits. Die zonnige maanden moeten gevierd worden met een opvallende outfit, waar iedereen om je heen vrolijk van wordt. Alembika is het perfecte merk om een unieke en vrolijke look neer te zetten. Haar nieuwe collectie zit vol met items die je nergens anders ziet en je voorjaarsgarderobe direct een boost geeft. Hoog tijd voor een kijkje in de nieuwe zomer 2018 collectie van Alembika.

Tijd voor kleur

Waar Alembika in haar najaarscollectie nog ging voor rustige tinten, zit de nieuwe collectie vol met kleur. Roze en rood nemen de overhand, wat combineer met zwart, wit en grijs voor een prachtig geheel zorgt. Wat dat is zeker een geheim van dit merk: zorgen voor de perfecte balans tussen opvallende designs, die toch altijd stijlvol blijven. Hierdoor is een outfit van Alembika altijd precies goed en nooit too much.

outfit AlembikaAlembika jurk

 Bijzondere vormen

Alembika maakt kleding voor vrouwen van alle maten en is ook geschikt voor vrouwen van alle maten. De kleding heft namelijk ruime pasvormen, die op een stijlvolle manier gebracht zijn. Dit merk combineer ruim op ruim en staat bekend over de oversized kleding in haar collecties. Door de mooie prints en kleuren is dit een bijzondere look en een echte eye catcher. Hierdoor heb je een comfortabele outfit, die ook nog eens een lust voor het oog is.

Alembika jurk

Alembika zomer 2018 collectie

Meer van Alembika?

Ben je benieuwd naar de gehele zomer 2018 collectie van Alembika? Neem dan eens een kijkje op Mateloos.nl en shop jouw gehele zomergarderobe van dit merk en alle andere mooie merken die wij in petto hebben. Zo ben je binnen no-time klaar voor de mooie maanden.