Nieuw merk bij Mateloos: Exelle

Bij Mateloos houden we van vernieuwing en vinden we het leuk om je af en toe eens te verrassen met een nieuw merk. Voor de lente/zomer van 2017 hebben wij dan ook een nieuw merk in petto: Exelle. Vandaag een kijkje in dit nieuwe merk en haar prachtige collectie voor de aankomende mooie maanden.

“Exelle, made with love to make you look more beautiful”

Dat is de visie waar dit merk zich al jarenlang mee kenmerkt op de grote maten markt. Lies Bossink, die het merk in 1985 oprichtte, vond dat er te weinig keus was voor vrouwen met een maatje meer en besloot hier iets aan te doen, dus dat heeft ze gedaan. Ieder seizoen brengt Exelle weer een prachtige collectie uit met mooie prints, leuke kleuren en perfecte pasvormen. Van vrolijke tunieken tot heerlijk los vallende broeken: dit merk heeft het in huis. Exelle wenst voor iedereen een groter gevoel van eigenwaarde en respect voor zichzelf en anderen, en dat doel moet met deze collecties steeds meer worden bereikt.

De mooiste tunieken

Bij Mateloos zijn we gek op tunieken: eindeloos te combineren en erg comfortabel. Exelle heeft prachtige tunieken in haar collectie, waarmee je de zomer stijlvol door zult komen. De tunieken komen mouwloos, met korte en lange mouwen en zijn allemaal gemaakt van hoogwaardige kwaliteit, zodat je er jaren plezier van hebt. Opvallend bij Exelle zijn de prachtige prints die de tunieken met zich meedragen, waardoor jouw voorjaar nóg vrolijker wordt.

Grote maten tuniek Exelle



De finishing touch 

Kleding moet natuurlijk mooi zijn, maar ook graag lekker zitten. Exelle heeft hier de perfecte combinatie van gemaakt met de fijne broeken in de lente/zomer collectie van 2017. Deze heerlijke broeken zijn gemaakt van een luchtige stof en hebben een wijde pasvorm, voor ultiem comfort. Leuk om te combineren met een wat kortere tuniek en je bent klaar om de deur uit te gaan. Om je outfit helemaal af te maken én wat warmte te geven op een frisse voorjaarsdag, heeft Exelle dit prachtige spijkerjasje in haar collectie. Stoer en toch erg vrouwelijk door het korte model en de subtiele V-hals.

Grote maten broek Exelle Grote maten jasje Exelle

Enthousiast geworden?

Naast de bovenstaande items, heeft dit merk nog veel meer voor je in petto. De nieuwe collectie van Exelle staat nu in de webshop, dus neem snel een kijkje en laat je verrassen!