De nieuwe Ophilia kleding nu op Mateloos.nl

Ophilia kleding

Voor vrolijke kleding die je iedere dag kunt dragen, moet je bij Ophilia kleding zijn. Ook dit seizoen hebben ze weer een collectie uitgebracht waar je erg blij van wordt en het liefst alles van wilt hebben. Neem een kijkje in de actuele collectie van Ophilia en ontdekt welk item jouw favoriet is.

Kleurrijke Ophilia kleding

Ophilia staat bekend om zijn kleurrijk kleding, waar iedereen vrolijk van wordt. Dat is ook in deze collectie weer goed terug te zien in de prachtige shirts en tunieken vol met kleur. Een herkenning voor deze collectie zijn de vlekken in allerlei felle tinten, voor een opvallende én stijlvolle look. Een paar Ophilia kleding items in je kast en je bent klaar voor de mooie seizoenen.

Musthave van de collectie

Ophilia heeft in deze collectie ook een item dat iedereen in zijn kast moet hebben hangen. De bomber is al een aantal jaren populair en daarom heeft ook Ophilia er nu een aangeschaft. Bomberjas Kendal is lang en heeft een losvallend model,  waardoor hij hartstikke lekker zit. In de winter kun je hem aan als jasje over een trui of blouse en in de warmere maanden draag je hem als jas buiten, De jas is verkrijgbaar in de kleuren zwart, rood, donkergrijs en bruin en geeft iedere outfit een stoer effect.

De warmste jassen

Opvallend in deze collectie zijn de faux fur jassen. Deze jassen komen in verschillende kleuren, zoals wit, zwart en roze: voor ieder wat wils. Het model is los met een bolling aan de onderkant. Hierdoor is hij niet alleen super stijlvol, maar zit hij ook nog een heerlijk. De gevoerde jassen zijn heerlijk warm en zijn erg trendy door de leuke prints. Met een dikke sjaal erbij ben je helemaal klaar voor de koude maanden.

Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op mateloos.nl en maak kennis met de nieuwe prachtitems van Ophilia en vele andere topmerken.
163-1392-u1

Ophilia Jas

Ophilia vest