De nieuwe zakelijke collectie van Ophilia

Een paar business jurkjes in je garderobe is nooit misplaatst. Ophilia heeft nu een zakelijke collectie, waarmee je elegant op de werkvloer kunt verschijnen. Met stijlvolle prints en heerlijke pasvormen, is dit een collectie die je echt niet moet missen. Op Mateloos.nl heb je toegang tot deze mooie collectie om je kledingkast een chique boost te geven.

Monochrome prints

Om je werkoutfit wat extra speling te geven kun je kiezen voor een jurk of jasje met print. In deze zakelijke collectie van Ophilia is er gekozen voor monochrome prints, wat je look wat opfleurt maar toch stijlvol houdt. De zwart met witte jurkjes zijn tevens overal mee te combineren en voor iedere vrouw geschikt. Verder zijn de jurkjes voorzien van bijvoorbeeld strepen aan de onderkant, wat hem wat sportiever maakt of van details bij de hals, voor een chique uitstraling.

Ophilia grote maten jurkOphilia grote maten jurk Ophilia grote maten jurk

 

 

 

 

 

Prachtige silhouetten

Een van de belangrijkste aandachtspunten bij je zakelijke garderobe is natuurlijk een mooie en comfortabele pasvorm. Bij deze jurkjes van Ophilia komt dit zeker terug. De jurkjes sluiten mooi aan en accentueren de taille, wat zorgt voor een vrouwelijke uitstraling. In een zakelijk jurkje van Ophilia voel je je dus zelfverzekerd, comfortabel en super stijlvol. Gecombineerd met een van de mooie jasjes kun je hem het hele jaar door dragen.

Ophilia grote maten jurk Ophilia grote maten jurkOphilia grote maten jurk

Enthousiast geworden van Ophilia?

Wil je ook een van deze prachtige jurkjes in je kledingkast hebben? Ga snel naar Mateloos.nl om de gehele zakelijke collectie van Ophilia te bewonderen en jouw perfecte exemplaar uit te zoeken.