YEAH! De nieuwste zomeritems van Zizzi!

Zizzi blog

Ben jij ook zo uitgekeken op de inhoud van jouw kledingkast of heb je gewoon behoefte aan nieuwe items? Dan is de nieuwste collectie van Zizzi precies op het goede moment gekomen! Zie er stijlvol uit voor een zachte prijs, dat kan zeker met de geweldige nieuwe collectie.

Er is niks belangrijker dan je fijn voelen in je outfit. De nieuwe zomeritems van Zizzi is comfortabel en stijlvol door de leuke prints en kleurrijke items. De temperaturen beginnen te stijgen en daarom is het fijn om een luchtige zomerse outfit te dragen. De kleding van Zizzi is voor iedereen. Ga je liever voor een zomerrokje of kies je liever voor een korte broek? Eén ding is zeker: beide zijn prachtig!

Lekker zomers

De nieuwe kleding van Zizzi is heerlijk voor de zomer. Door de vrolijke prints en kleurgebruik is jouw garderobe helemaal klaar voor de zomer. Neem bijvoorbeeld het rokje (M52006A) of het jurkje (M52007B). Door de bloemenprint zijn deze items echte summer musthaves.

Grote maten rok en jurk van Zizzi

Stijlvol in pak

Helemaal in de mode zijn pakken. Ook vrouwen kunnen pakken dragen, en hoe! Met het nieuwe pak van Zizzi steel jij de show! Een pak kun je netjes, stoer en sexy dragen. Ook kun je de blazer en pantalon apart van elkaar dragen.De blazer kan leuk worden gedragen met een spijkerbroek en een basic shirt. Ook de pantalon is erg leuk met een mooie blouse of een basic shirt.

nieuw Zizzi pak bij mateloos

Comfortabele zomer

Natuurlijk hoef je niet elke dag strak in pak, want een leuk singlet op een korte broek is ook prachtig. Deze is ook verkrijgbaar binnen de nieuwe items van Zizzi. Het singlet MAGGIE (V50009B) is ook perfect voor de echt zomerse dagen! Ook is het singlet MAGGIE verkrijgbaar als shirt in twee kleuren (V50009A).

Grote maten singlet en shirt van Zizzi

Wil jij op de hoogte blijven van de nieuwe items?  Volg ons dan op Facebook, Instagram, Pinterest en schrijf je in voor de nieuwsbrief op www.mateloos.nl!