Rimini: nieuwe voorraad nú met korting!

Grote maten merk Rimini Mateloos Amsterdam

Het merk Rimini is een van de pioniers op de grote maten markt. Zij zijn al jaren bekend om haar eigenzinnige mode die met veel aandacht voor mooie stoffen en leuke details. Voor de vele Mateloos shoppers is Rimini geen onbekende, want de artikelen vlogen als warme broodjes over de Mateloos toonbank. Was jij toentertijd nét te laat met de aanschaf van jouw favoriete item(s)? Goed nieuws! De collectie is inmiddels aangevuld.

Binnen een mum van tijd waren een aantal toppers van Rimini al uitverkocht. Maar geen paniek, want we hebben onze collectie aangevuld waardoor jij die geweldige items evengoed nog kunt scoren voor de zomer. En nóg een leuk extraatje: op alle kleding van Rimini ontvang je ook nog eens 20% korting! Om nog even je geheugen op te frissen laten we je graag nog even een aantal toppers zien.

Rimini crincle combinatie

De combinatie van de twee crincle items van Rimini zijn een gouden combi. Het vest heeft een unieke uitstraling en heeft aan de voorzijde lange punten waar een aantrekkoord in verwerkt zit. Op deze manier kun je het vest op verschillende manieren dragen: lang of korter. Met de bijpassende rok maak je de crincle look helemaal af. Deze is in diezelfde glanzende crincle stof gemaakt. Het voordeel van deze combinatie is dat het materiaal goed rekbaar is en daardoor super comfortabel draagt.

Grote maten kleding Bagoes Rimini

Printjes

Ben je meer van de printjes? Dan is deze combinatie wellicht een optie voor jou. Deze look bestaat uit een mouwloos jurkje en een vest. Het jurkje heeft een zwart witte bies langs de hals, wat een sporty look heeft. Het jurkje is aan de bovenkant gevormd en loopt naar onder toe wat wijder uit. Het vest is een vrij kort model en kleed mooi af. Doordat het vestje gemaakt is van tricot heeft het veel rek en zit het comfy. Het vest heeft een blinde sluiting met knopen.

Bagoes plus size mode Rimini

Ben je nieuwsgierig naar welke items allemaal aangevuld zijn? Neem dan een kijkje bij ons op de website. Wil je geen acties en andere nieuwtjes missen over je favoriete merken? Schrijf je dan in voor onze Mateloos nieuwsbrief of volg ons op onze Facebookpagina.